Heroes & Generals Wiki
Advertisement

Hahmot[]

Nr. Hahmo
1 Jalkaväki
2 Laskuvarjojääkäri
5 Tiedustelija
6 Hävittäjäpilotti
7 Tankin miehistö


Hahmot ovat pelaajan henkilökohtaisia ja muunneltavia sotilaita joita voi käyttää FPS -pelissä. Hahmoa ostaessa se tulee yksinkertaisella varustuksella,mutta pelaaja voi itse muunnella ja lisätä erilaisia varusteita. Lisäksi pelaaja voi lisätä hahmolleen taistelumerkin.

Valittaessa hahmoa[]

Valitse hahmo ja tee sotilaastasi se mitä itse haluat hänestä tulevan; sodan mahtavin kenraali,tarkka-ampuja, tankin komentaja,hävittäjä-ässä tai jalkaväkisotilas.

Ensimmäinen askel on hahmon ostaminen "character" -valikosta. Hahmon hinta määrittyy sen luokasta. Kun olet valinnut luokan ja antanut sille nimen ruvetaan muuntelemaan varustusta. Voit ostaa erilaisia varusteita hahmollesi kuten aseita,ammuksia,räjähteitä ja kenttävarusteita.Hahmon muuntelu

Kun luokka on valittu voit ostaa varustusta hahmolle. Lisäksi voit muokata varusteitasi parannuksilla jotka parhaiten sopivat makuusi. Aseita voi parannella erilaisilla liipaisimilla,piipuilla,tähtäimillä,lukoilla yms. parantaaksesi aseen tekemää vahinkoa,kantamaa,tarkkuutta,rekyyliä ja tulinopeutta.

Advertisement