Heroes & Generals Wiki
Advertisement

Karakters[]

Een karakter of personage is een spelers persoonlijke en aangepaste soldaat die hij kan gebruiken in het FPS gedeelte van het spel. Dit karakter wordt uitgebreid op het simpele outfit dat de standaard soldaten hebben en het is mogelijk om uit te breiden met een arsenaal van persoonlijk gekozen dingen door elke speler. In toevoeging daarop, kan elke speler ook zijn karakter verfraaien met badges die geassocieerd worden met extra verdiensten. Deze verschillen van een toenemende rensnelheid tot het kunnen oppakken van munitie van gesneuvelde soldaten.

Het kiezen van een Karakter[]

Maak een karakter en breng hem van een groene rekruut tot wat JIJ wilt dat hij wordt; De oorlog grootste scherpschutter, sniper, Tank commandant, Vechterspiloot, Defensieve genie, Intelligente Officier, Anti-Vliegtuig artillerist etc.

De eerste stap is het kopen van een karakter slot in het menu. De prijs van dit slot ligt aan welke klasse is geselecteerd. Na het selecteren van een klasse met verstrekking tot een naam voor het karakter, is het tijd voor de volgende stap. Je kan toegevoegde uitrusting voor je karakter kopen met betrekking op wapens, munitie (nog niet mogelijk), explosieve, en veldapparatuur. (nog niet mogelijk)

Karakter aanpassingen[]

Zodra er een klasse is geselecteerd is het mogelijk om uitrusting voor je karakter te kopen. Hier komt nog bij dat het ook mogelijk is om je gekozen uitrusting te wijzigen met upgrades tot kleding smaak. Op wapens kunnen er verschillende trekkers worden aangebracht, verschillende vaten, punten wijzigen op de schade die het doet, reikwijdte van de kogels, precisie, de terugslag, en de vuursnelheid


Aanvalsteam (AT)aanpassingen (nog geen vertaling)[]

  • Assault Team Insignia
Advertisement